Direct naar
Ons adres
LiveResearch is onderdeel van WeConnect
Hanzeweg 14
2803 MC Gouda
+ 31 182 53 56 63
© 2022 – LiveResearch • Algemene voorwaarden
Als organisatie wil je groeien en in ontwikkeling blijven. Door de klant hierbij te betrekken zullen jullie niet alleen meer succes behalen maar ook sneller groeien. Het monitoren van de klantbeleving en het continue voorzien worden van klantfeedback is enorm van belang;
Klanttevredenheidsonderzoek, elke jaar op een vast moment een uitgebreide vragenlijst naar alle klanten uitsturen. Een niet onbekend fenomeen voor de meeste organisaties maar wat als je slimmere analyses kan maken door het monitoren van de klantbeleving op meerdere momenten?
Het continue monitoren van de klanttevredenheid helpt jullie naar de volgende stap. Meer inzicht en een duidelijk overzicht van de quick wins om klantprocessen efficiënter en effectiever in te richten.
Lees meer →
Samen richten we ons Customer Satisfaction platform in naar jullie wensen. De juiste vragenlijst, op het juiste moment en een slimme tool met een aantrekkelijk dashboard en de mogelijkheid tot benchmarking. Daarnaast bieden we ondersteuning en advies aan tijdens het gehele traject.
Ook zijn er extra instrumenten toe te voegen aan het onderzoek zoals de driver NPS in combinatie met de Root Case Methode.
Klaar voor de volgende stap? Wij helpen jullie graag met het inrichten van jullie klanttevredenheid. Neem contact met ons op.
De Net Promoter Score ook wel bekend als de NPS, de meest voorkomende KPI binnen de Customer Experience. De NPS is een methode om jullie klantloyaliteit te meten door één vraag te stellen; Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden?
Deze vraag kan op verschillende momenten tijdens de journey gesteld worden. Na het stellen van de NPS vraag is het belangrijk dat er een vervolgvraag wordt gesteld, de verbeter-vraag. Wij geloven er sterk in dat meer context voor meer verbetering zorgt.
Lees meer →
Samen kijken we naar het juiste moment(en) in jullie journey. We betrekken graag de gehele organisatie en zorgen voor de juiste instrumenten. Denk hierbij aan het real-time dashboard in ons Customer Satisfaction Platform maar ook aan het versturen van de vragen via Email, Mobiel, QR codes etc.
Ook kunnen wij de NPS vraag koppelen aan de Root Cause Methode. Het is een slimme en eenvoudige toevoeging. Door het stellen van nog een vraag kom je nog sneller tot de kern van de klantbehoefte. Aan de derde vraag kunnen er verschillende categorieën gekoppeld worden zodat de verbeter-vraag beter tot zijn recht komt.
Een mooie KPI toevoegen aan jullie klantreis? Wij helpen jullie graag verder bij deze stap. Neem contact met ons op.
De klantfeedback wordt verzameld maar hoe gaat het met de medewerkers die hiermee aan de slag gaan? Employee Engagement gaat daarom ook over de betrokkenheid en de bevlogenheid van jullie medewerkers. Wat voelen ze bij de organisatie en zijn zij bereid om een extra stap te zetten.
De medewerker is net zo belangrijk als de klant waardoor het van belang is dat medewerkerstevredenheid met regelmaat gemeten moet worden. Betrokken, loyale en enthousiaste medewerkers willen groeien en daardoor zal de organisatie ook groeien.
Lees meer →
Ons Customer Satisfaction Platform is ook volledig inzetbaar voor Medewerkerstevredenheidsonderzoek. Twee keer per jaar een enquête is mogelijk maar diepere inzichten is ook bij de medewerker wenselijk. Denk hierbij aan korte, wisselde surveys waarin de status en de ontwikkeling beter zichtbaar wordt.
Wij ondersteunen jullie bij het gehele proces. Van het inrichten van de dashboard inclusief de benchmark tot aan het opstellen van de juiste korte vragenlijsten. Samen kijken we naar de resultaten en bepalen we de quick wins. Neem contact met ons op.
Binnen Employee Engagement vallen verschillende instrumenten. Onze Retentie Monitor is speciaal ontwikkeld voor organisaties die veelal met studenten werken. De drijfveren van jonge medewerkers zijn anders dan van een medewerker die opzoek is naar vastigheid en een bepaalde uitdaging.
De monitor werkt als een indicator maar geeft ook de gelegenheid om de loyaliteit van deze medewerkers te verhogen. De vragenlijst is ontwikkeld aan het Radboud University in Nijmegen.
Lees meer →
Om een goede indicatie te geven van de kans op verloop binnen deze groep medewerkers bestaat de vragenlijst uit een aantal verschillende onderdelen;
Achter deze onderdelen zit een berekening waardoor wij instaat zijn om een cijfer te geven aan de medewerker of groep. Het cijfer laat zien hoe waarschijnlijk het is dat de medewerker zal vertrekken in de aankomende periode. Naast deze kansberekening voorzien wij jullie ook extra inzichten. Samen bekijken wij deze inzichten en maken we een duidelijk overzicht van de actiepunten om er voor te zorgen dat het verloop afneemt.
Benieuwd hoe deze methodiek eruit ziet. Wij laten dat graag zien in de vorm van een demo. Neem contact met ons op.
Wij helpen jullie graag verder en ondersteunen jullie bij het hele proces. Neem contact op als je benieuwd bent, naar onze aanpak voor jullie vraagstuk.