LiveResearch Platform

Ontdek het platform in vijf stappen

Vraag een demo aan

realtime inzicht in klant en strategie

De mensen van LiveResearch vormen de basis van onze dienstverlening. Gezamenlijk hebben onze onderzoekers met de IT specialisten een effectief onderzoeksplatform gecreëerd. Het LiveResearch platform biedt direct inzicht in de tevredenheid en het gedrag van uw klant, maar helpt u ook om onderzoeken op te zetten en te organiseren. Onze expertise is zowel op kwalitatief als op kwantitatief gebied. Het LiveResearch dashboard en de rapportages kunnen geheel naar eigen wens worden ingericht. Leer het platform in vijf stappen kennen of maak een afspraak voor een live demonstratie.

1. LiveDashboard

Het LiveDashboard biedt ongekende mogelijkheden. U heeft altijd en direct inzicht in al uw resultaten en een overzicht van alle lopende onderzoeken. De grafieken zijn naar eigen wens vorm te geven. De ideale tool voor boardroom consultancy.

2. LiveResearch manager

De LiveResearch manager bevat een overzicht van al uw onderzoeken. U kunt vragenlijsten wijzigen, kopiëren en dupliceren. Ook is het mogelijk om ze te publiceren naar webapps en mobiele apps. In een oogopslag het overzicht van alle onderzoeken en analyses.

3. LiveSurveywizard

Betrouwbaar onderzoek: dat telt! Wij ondersteunen u bij het opzetten van uw onderzoek. De SurveyWizard is een handige tool om snel zelfstandig een onderzoek op te starten. Is toch advies of maatwerk noodzakelijk? In dat geval staan onze onderzoeksmanagers paraat.

4. LiveProjectmanager

De LiveProject manager zorgt ervoor dat u verschillende onderzoeken kunt organiseren. Dit kan voor meerdere onderzoeken en meerdere vestigingen of afdelingen. Flexibele rapportages op maat.

5. LiveControl

Alles in het dashboard kunt u zelf instellen. Flexibel en keer op keer aangepast aan uw behoefte. Er zijn verschillende analyseniveaus die u zelf keer op keer aan kunt passen. U kunt ook het werk aan ons overlaten, wij ondersteunen u graag. In ‘mijn LiveResearch’ beheert u uw abonnement en de gebruikers.