unlimited

Ongelimiteerde mogelijkheden

slimme en innovatieve data-analyses

Met het Unlimited pakket zijn de mogelijkheden rondom complexere onderzoeksprojecten oneindig. Zowel op het gebied van middelen en kanalen als op het gebied van advies. Ook combineert u eenvoudig onderzoek met andere delen van uw organisatie zoals marketing en communicatie. Onze dataexperts staan u graag bij om uw onderzoek tot een succes te maken.

Bekijk hier alle mogelijkheden

unlimited
Vanaf €15.500,- per jaar

Big data

Goed gestructureerde data is belangrijk. Even zo belangrijk is de combinatie van data. De juiste data op het juiste moment. Ons platform combineert uw data met andere bronnen als geodara, socialdata en lifestyledata met elkaar. De mogelijkheden zijn ongekend.

Modeling

Met het unlimited pakket ontwikkeld u modellen die real time doorberekend worden. Hyptheses testen of ingewikkelde datasets structureren, wij maken het eenvoudig en inzichtelijk.

Integratie

Door gebruik te maken van API’s koppelen we verschillende systemen aan elkaar om de juiste data met elkaar te combineren. Onze data experts staan klaar om hier met u over mee te denken.

Service alarm

Het platform combineert verschillende data op een innovatieve manier. Zo kunnen wij automatisch inspelen op gebeurtenissen rondom de klantervaring. Dit kan te maken hebben met wachtrijen, weersomstandigheden of andere zaken die te maken hebben met de beleving van de klant.