professional

Snel en eenvoudig onderzoek

Direct inzicht

Met het professional pakket krijgt u effectief inzicht in klantprocessen, denkbeelden en gedrag. Denk hierbij aan klant- of medewerkersonderzoeken. Ook is het professional pakket uitermate geschikt voor het opzetten van korte en snelle feedbackloops. Denk hierbij aan feedback op kwaliteit van service of het evalueren van productintroducties. LiveResearch ondersteunt u via Skype en telefoon zodat de kwaliteit van het onderzoek gewaarborgd is.

klik hier voor alle mogelijkheden

professional
Vanaf €2.500,- per jaar

Direct inzicht

Met het LiveDashboard heeft u realtime inzicht in de resultaten van uw onderzoek. Zo monitort u gedrag en gebeurtenissen op een effectieve en inspirerende manier.

Management

LiveResearch geeft toegang tot uw eigen onderzoeksmanager waarvandaan u alle onderzoeken kunt beheren. Alle onderzoeken, per project, in duidelijke overzichten. Zelf onderzoeken wijzigen, beheren, publiceren en archiveren.

Vaste prijs

Geen verrassingen gedurende het jaar. Een vaste prijs voor het gebruik van 3 verschillende vragenlijsten. Tegen een van te voren afgesproken prijs kunt u ze helemaal op maat maken.

Multi-channel

Met het professional pakket doet u onderzoek via ieder gewenst kanaal. Mobile, online of offline.

Realtime

Het LiveResearch platform verwerkt onderzoeksgegevens direct tot bruikbare analyses. Zo heeft u continue monitoring op de behoeften en het gedrag van uw klanten.