enterprise

toekomstig gedrag voorspellen

realtime inzicht in uw doelgroep

Met het Enterprise pakket kunt u niet alleen gedrag onderzoeken, u kunt het ook voorspellen. Door middel van voorspellende analyses en het gebruik van de profile module krijgt u direct inzicht in klantgroepen en hun toekomstige behoeften.

Klik hier voor alle mogelijkheden

enterprise
Vanaf €7.500,- per jaar

Onderzoeken

Met het Enterprise pakket voert u eenvoudig ingewikkelde onderzoeksprojecten uit. Het LiveResearch Platform ondersteund u en maakt data en resultaten direct beschikbaar.

Voorspellen

Met de tool voor voorspellende analyses van LiveResearch maakt u eenvoudig modellen die het gedrag en de behoeften van uw klanten kunnen voorspellen. Hierdoor gaan we verder dan onderzoeken alleen.

Beïnvloeden

Gedrag meten is belangrijk, maar het gedrag van uw klanten beïnvloeden is minsten zo belangrijk. Hoe zorgt u er voor dat klanten de beste klantervaring hebben? Hoe kunnen we uw klanten zo beïnvloeden dat uw organisatie effectiever kan werken? LiveResearch geeft antwoord.

Profiling

De LiveResearch profiling tool zorg ervoor dat u eenvoudig onderscheid maakt in uw verschillende klantgroepen. Zo maakt u persona’s op basis van harde data.

Alles op maat

Het dashboard en de rapportage worden volledig op maat gemaakt. Dit kunt u iedere dag weer zelf aanpassen zodat uw dashboard en rapportages altijd voor u op maat.

Branding

In het LiveResearch platform kan met uw eigen logo en huisstijl worden ingericht. Zo kunt u uw dashboard en rapportages helemaal in uw eigen look en feel tonen.