ons verhaal

Over ambitie en innovatie

maak kennis met LiveResearch

LiveResearch is opgericht in 2015 door Clarien IJlstra en maakt sinds januari 2020 onderdeel uit van WeConnect. Getriggerd door de visie op nieuwe businessmodellen in de zorg en uitgedaagd door de mogelijkheden van het combineren van verschillende data. LiveResearch ontwikkelde een platform waarop onderzoek, monitoring en big-data analyse eenvoudig kan worden ingericht.

missie

Klanten willen in hun eigen omgeving geholpen, bediend en ondervraagd worden. Wij passen ons aan, aan onze klant, haar doelgroep en de context. Customer cenric research is waar onze ambitie ligt en ons team dagelijks aan werkt.

visie

LiveResearch geeft real time inzicht in onderzoeksgegevens.Enerzijds geven we met onze onderzoeksmodules antwoord op de ‘ waarom’ vraag van organisaties, maar steeds vaker ook op de ‘wanneer’ vraag. Door de predictive modeling tool ondersteunen we onze klanten om gedrag te voorspellen en te beïnvloeden.

werkwijze

Onze benadering is persoonlijk. Als klant heeft u een onderzoeksassistent(e) die u helpt bij het opzetten en uitvoeren van onderzoeken. Deze is bereikbaar per Skype, telefoon of Whatsapp.